Здравейте , нещо започна да вие вече доста осезателно установихме че е хидравликата , та интресува ме дали някои е сменял скоро хидравличната помпа за 1,9 JTD 1999г. 105 коня и за 2,4 еднакви ли са и какви са цените на втора употреба и най вече нова колко струва ?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Помпа хидравлика
Collapse
X
-
Колега виенето при теб чува ли се по осезаемо над 2000 оборота и имаш ли проблеми с тежък волан и т.н., че и аз имам виене и се съмнявам в хидравличната, въпреки, че винаги е била с ново хубаво хидравлично масло ...Fiat Bravo II 1.4 16v
Comment
-
Точно, че при мен когато се върти на място не се чува необичайно силен шум, ами както на повечето бараки с хидравлика малко свистене едвам доловимо и при навиване до край естествено се чува малко по-силно, но не е е нещо като на заминала. Та при мен започва да се чува от 1900-2000 нагоре яко и дразнещо, но преди да достигне тези обороти не го чувам. Свалям пистовия ремък и всичко се оправя. Всички ролки сменени, включително алтернатор и 2 -та лагера, четки и и т.н. Единственото несменено нещо е помпата, а тя няма течове или луфтове. Затова питах колегата при него как е, че вече тотално се зачудих ...Fiat Bravo II 1.4 16v
Comment
-
Аиде пак се разводни темата. В темата съм писал че е уточнено какво вие -ХИДРАВЛИЧНА ПОМПА а не какво ми вие , въпроса ми е към хора които са сменяли такова животно - колко струва нова и еднакви ли са на 1.9 и 2.4 вече видях втората употреба е 30 -40 лв.
---------- Post added at 19:11 ---------- Previous post was at 19:09 ----------
Към колегата , моята виеше слабо но след няколко месеца започна да вие по силно и на ниски обороти и няма теч.
---------- Post added at 19:18 ---------- Previous post was at 19:11 ----------
Маслото е достатъчно , вие и без да навивам волана до край , не е от компресора на климатика
Comment
-
Логично е за 1.9 и 2.4 да е една и съща помпата, все пак купето е 1 и също, рейка, всичко. Поне аз като ги разгледах и на външен вид не видях разлика. И аз мислех за нова помпа, но няма смисъл, защото цената и е 400+ зависи дали е от китайшънFiat Bravo II 1.4 16v
Comment
-
-
-
Първоначално публикувано от nickgaidarov Покажи съобщениеДа, аз може да се бъркам, но не и от "ибея", които ги продават в целия свят и откъдето е тази информация.
А иначе има много неща, които отвън изглеждат едни и същи, но на практика са различни. Дори има такава поговорка: "Не всичко, което блести, е злато".Fiat Bravo II 1.4 16v
Comment
-
Comment